Yhteystiedot

Eläinhoitola Kotipesä
Hanhinevantie 115
67500 Kokkola

Pekka Puolimatka,
Puheenjohtaja
044-3096732

Aukioloaika:
Ma-Su 8:00-21:00

Tiedustelut, varaukset:
050-381 9580

Rankkuri, eläinten talteenotto
044-3096464

Rahalahjoitukset:
FI 131 0653000 225395

Kodittomat eläimet

Päivitetty 7.10.2018

Kiinnostuessasi eläimen adoptoinnista, ota yhteyttä ensin puhelimitse tai sähköpostitse osoitteseen  eläinhoitolakotipesa@gmail.com. 
Kodittomiin eläimiin on hyvä käydä tutustumassa ensin paikan päällä muutamia kertoja, jonka jälkeen päätös koeajasta tehdään.

Ennen kodittomien eläinten luovuttamista uuteen kotiin, käytämme koeaikaa. Koeajan ideana on varmistaa, että eläin tulee toimeen jo mahdollisten kotona olevien eläinten ja ihmisten kanssa. Koeajan pituus on sovittavissa mutta pääoisin koeajan pituus on kaksi viikkoa. 

Kaikki koirat ja kissat ovat madotettuja ja rokotettuja.

Huom! Jos eläimen kuvan ja  nimen perässä lukee "koeajalla!", tarkoittaa se sitä että eläin ei ole tällä hetkellä meillä Kotipesässä, vaan koeajalla mahdollisessa tulevassa kodissa. 

Huomioithan, että kuvaukset kodittomista on kirjoitettu eläinhoitolassa ollessa, eli kodittomien eläinten käytös/luonne voi muuttua kotioloihin pääsyn jälkeen.


Kissat

Pentuja

Paljon eri-ikäisiä pentuja.Tervetuloa tutustumaan !

Limppari

Limppari

Hei ! Olen kiltti ja seurallinen narttukissa " Limppari"( ei vielä leikattu ) jolla ollut juuri omat pennut ja kolme adoptiopentua jotka lähtevät omiin koteihin 15.11. Etsin itselleni uutta kotia ja minuun voi tulla tutustumaan Eläinhoitola Kotipesään. t. Limppari

Rölli

Rölli

Nuori seurallinen narttukissa.

Koirat

Sumo

SUMO

Hei !

Olen aktiivinen ja vilkas nuoriherra Sumo ja etsin tositarkoituksella aktiivista omaihmistä. Asustelen tällä hetkellä Eläinhoitola Kotipesässä ja palvelusväen kanssa voi sopia treffiajan ja kysellä kuulumisiani sekä muutenkin tiedustella minusta lisää... yst. terv, SumoKuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Tintti

TINTTI

Hei !
Olen nuori Haskyneiti Tintti ja etsin tostarkoituksella uutta kotia. Minua voi tulla tapaamaan Eläinhoitola Kotipesään. t. Tintti

Kuvateksti